REGULAR BELL SCHEDULE

Advisory/Power Hour/Assemblies		
Class	Time	Minutes
1 st Period - Advisory	8:15 – 8:50 AM	35 Minutes
2 ND Period	8:54 – 9:54 AM	60 Minutes
3 RD Period	9:57 – 10:57 AM	60 Minutes
4 TH Period	11:00 – 12:00 PM	60 Minutes
"A" Lunch	12:00 – 12:34 PM	34 Minutes
5 TH Period	12:39 – 1:39 PM	60 Minutes
6 TH Period	1:42 – 2:42 PM	60 Minutes
7 TH Period	2:45 – 3:45 PM	60 Minutes

*Total times include 3-5 minutes transition time between classes.

Non-duty teachers monitor hallways until halls are clear.

Teacher Time

Arrival = 8:00

Teachers on duty report at 7:45

Class	Time	Minutes	
2 nd Period	10:15 – 11:10	55 Minutes	
		w/	
		announcements	
3 rd Period	11:15 – 11:55	40 Minutes	
Lunch	11:55 – 12:35	40 Minutes	
4 th Period	12:40 – 1:20	40 Minutes	
5 [™] Period	1:25 – 2:05	40 Minutes	
6 [™] Period	2:10 – 2:50	40 Minutes	
7 [™] Period	2:55 – 3:45	50 Minutes	

DELAYED BELL SCHEDULE

*Total times include 3 minutes transition time between classes. Non-duty teachers monitor hallways until halls are clear.

> <u>Teacher Time</u> Arrival = 10:00 *Teachers on duty report at 9:45*